Verkorte Opleiding wellness massage

Dag indeling: maandagavond
Locatie: Kayersdijk 39 Apeldoorn
Kosten: € 395.00

 

Verkorte Opleiding wellness massage start ook weer: maandag 16 september 2019 

De informatieavond is op dinsdag 27 augustus 2019 19.15 uur

Cursisten die de cursussen ontspanningsmassage hebben gedaan kunnen doorgaan voor de opleiding wellnessmasseur. Deze cursisten hebben al een basiskennis van theorie en praktijk zodat zij versneld de opleiding wellnessmasseur kunnen doen. De lessen worden gegeven op de maandagavond. In december zal dan ongeveer het bondsexamen zijn voor de wellnessmassage. Tijdens de cursus moet de cursist 3 theorietoetsen afleggen nl. anatomie, fysiologie en theorie massage. De verkorte opleiding wellnessmassage bestaat uit 7 of 8 lesavonden.

Na het behalen van de 3 theorietoetsen en het praktijkexamen ontvangt de cursist het bondsdiploma WELLNESSMASSEUR. Daarna zou je nog door kunnen gaan voor het diploma MASTER wellnessmasseur. Voor verdere informatie kunt u het beste contact opnemen met het opleidingscentrum (zie tabblad contact).

Voor verdere informatie kunt u kijken bij de informatie opleiding wellnessmasseur. Daar kunt u alle informatie lezen over lesmateriaal, cursuskosten, examen etc etc.

Voor de verkorte opleiding tot wellnessmasseur hoeft u geen inschrijfgeld te betalen en veel minder cursusgeld. U volgt dan een aangepast programma bij de cursisten opleiding wellnessmassage. Voor meer informatie hierover neemt u dan even contact op met ons.

vriendelijke groeten,

Massageopleidingapeldoorn.

 

  • maandag, 16 september, 2019 - 19:00