Massage

Massage Behandelingen

In ons opleidingscentrum hebben wij ook een massagestudio waar wij behandelingen geven. Wilt u zelf een keer gemasseerd worden dan bent u bij ons aan het goede adres. Wij hebben professionele masseurs die zeer goede behandelingen geven. Voor zowel ontspanningsmassage als ook als u klachten heeft en dit wil laten behandelen. Wilt u een keer voor weinig geld gemasseerd worden dan kan dat door een cursist van ons. Zij moeten namelijk oefenen om het masseren in de vingers te krijgen. Voor de volgende massages kunt u bij ons een afspraak maken:

 • Sportmassage
 • Ontspanningsmassage
 • Oosterse (wellness) massage
 • Traditionele Thaise massage
 • Massage bij u thuis 
 • Rugbehandeling via de Dorn-methode

Er zijn diverse mogelijkheden voor een massage:

 • De sportmassage is een massage die intensiever is dan de ontspannings-massage en gericht op behandeling en herstel van het geblesseerde gedeelte (spier).  Na een beoordeling (en het eventueel testen) van de blessure volgt de behandeling/massage. U krijgt tevens vervolgadviezen om zo goed en snel mogelijk te herstellen. Dit kunnen gerichte spierversterkende oefeningen zijn of adviezen gericht op belasting en belastbaarheid.
 • De ontspanningsmassage is gericht op ontspanning van het lichaam en bepaalde spiergroepen. Er kan sprake zijn van algemene vermoeidheid of van spanning in bepaalde spieren, veelal door overbelasting, eenzijdige of verkeerde belasting . Met een ontspannende massage wordt de doorbloeding gestimuleerd en worden afvalstoffen beter afgevoerd. Verklevingen worden behandeld en losgemaakt. Ook wordt de spiertonus (spanning) verlaagd. U voelt gelijk meer ontspanning. 
 • Met de oosterse massage worden lichaam en geest als eenheid gezien. Door drukte of stress is het lichaam vermoeid en voelt gespannen aan. Door een hele rustige manier van masseren met specifieke technieken en veelal met 2 handen tegelijk wordt het lichaam ontspannen en ervaart u rust, zowel fysiek als in uw hoofd. Dit is echt een wellnessmassage, waarbij er veel olie wordt gebruikt. U zult het zeer aangenaam vinden.
 • Met de Thaise massage ondergaat u een massage volgens de traditionele Thaise massageleer. Het is een drukkende massagetechniek waarbij de masseur op de energiebanen masseert en rek- en strekbewerkingen uitvoert. Thaise massage voorkomt en verhelpt zowel lichamelijke als psychische klachten en stimuleert de bloedsomloop en het lymfesysteem, waardoor men weer energie krijgt. Chronische vermoeidheid, rug- en nekklachten, hoofdpijn, stijve spieren en gewrichten en een slechte doorbloeding kunnen door Thaise massage worden verholpen. Het zorgt voor versoepeling van de weefsels (huid, spieren, zenuwbanen en gewrichten) en verbetert de bloedcirculatie. Het bestrijdt stress en vermindert depressieve gevoelens.
 • Het is ook mogelijk om een massage bij u thuis te krijgen. U belt voor een afspraak en hoeft zelf de deur niet uit. U wordt in uw eigen vertrouwde omgeving behandeld Wij nemen een professionele opklapbare massagetafel en andere benodigdheden mee.

 

ontspanningsmassage of oosterse

wellnessmassage

Trad.Thaise massage

of sportmassage:

Massage bij u thuis:
30 min. € 17,50    
45 min. € 25,00   € 40,00
60 min. € 35,00 € 40,00 € 50,00
90 min. € 50,00 € 60,00 € 70,00