Cursus Stoelmassage

Dag indeling: Avond 19.00 - 22.00 uur
Locatie: Apeldoorn
Kosten: € 160.00

Cursus stoelmassage

Stoelmassage is een van de meest populaire massagevormen. Met deze mooie cursus stoelmassage leert u in 3 avonden hoe u zelfstandig een iemand een massagebehandeling kan geven op de stoel.Vooral voor spierpijn in rug, schouders of nek is de stoelmassage een efficiente behandelmethode. De behandeling wordt over de (lichte) kleding gegeven waardoor het makkelijk toegepast kan worden. Een behandeling op de massagestoel is kort en effectief, waardoor u het al gauw kan toepassen.Uw klant hoeft dus geen kleding uit en op tafel. Daarom is deze vorm van massage ook bij uitstek geschikt om bij bedrijven te geven. U kunt daar mensen een korte en krachtige behandeling geven, zonder dat zij kleding uit te hoeven doen. Hier liggen dus mooie kansen om uw klantenbestand op te bouwen. Juist bij bedrijven waar mensen veel zitten of eenzijdig bewegen is het een ideale kans om massages te geven om mensen te laten ontspannen en om evt. klachten te voorkomen.

Stoelmassage kun je dus thuis, in je praktijk of bij bedrijven toepassen. De client kan even loskomen van de drukte en weer zijn eigen lijf voelen. Bewust worden van je lijf en connectie maken met je denken en aanraking van de masseur, geeft mensen een goed en ontspannen gevoel. Het evenwicht tussen hoofd en lichaam herstelt zich weer. En de spanningen in de rug of nek worden weggemasseerd tijdens de massage.

In de cursus worden vele technieken geleerd om iemand een goede behandeling te kunnen geven. Er is ook aandacht voor de anamnese vooraf en de anatomie van de spieren in rug schouders en nek. Ook worden de contra-indicatiesbesproken. U ontvangt een cursusreader met theoretische informatie en beschrijving van alle techniken. Ook zitten de dia's van de powerpointpresentatie in de reader. Na afloop ontvangt u het certificaat stoelmassage.

De cursus wordt verdeelt over 3 avonden. Het programma ziet er als volgt uit:

19.00 u. ontvangst     

19.10 u. theorie en anatomie rug, schouders en nek 

19.30 u. praktijk, massage instructie technieken en oefenen

20.15 u. koffiepauze

20.30 u. vervolg massage instructie technieken en oefenen 

21.50 u. afsluiting cursusavond

Graag tot ziens op de cursus.

Wilt u inschrijven? Klik op de groene button hieronder

Data Cursus Stoelmassage