Cursus Oosterse wellnessmassage

Dag indeling: 19.00 - 22.00 uur
Locatie: MassageOpleidingApeldoorn
Kosten: € 100.00

Cursus oosterse wellnessmassage

Dit is een korte cursus die bestaat uit 2 workshops. In de eerste workshop leert u het bovenlichaam te masseren, dus de rug, schouders, nek, het bekken en de armen. In de tweede workshop leert u de massagetechnieken voor het onderlichaam, dus de benen aan beide kanten en de voeten.

In deze cursus oosterse wellnessmassage leert u om een heerlijke wellnessmassage te geven aan mensen. De technieken die we hier gebruiken zijn nieuw en afgeleid van oosterse wellnesstechnieken. De essentie is dat deze technieken vloeiend, rustig en vaak symetrisch worden uitgevoerd met beide handen. Ook leert u massagetechnieken waarbij de beiden handen een soort van 1 grote hand vormen. Dit voelt heel goed aan voor de klant. Ook leert u technieken om met de onderarmen te masseren. Kortom, met deze speciale massagetechnieken creeer je een extra ontspanning bij de klant. De technieken worden uitgevoerd op zachte wijze en met veel olie, met de onderarmen, handen, duim- en pinkmuis en vingers op verschillende wijzen. 

Deze workshop is dus een hele mooie aanvulling op de cursus ontspanningsmassage, wellnessmassage of Thaise massage, waarbij u wordt toegerust met extra speciale massagetechnieken. Voor sommige klanten en in sommige situaties zijn deze technieken geweldig om toe te passen. U bent verzekerd van een ontspannen en zeer tevreden klant na het geven van deze massage. De cursus bestaat dus uit 2 workshops die op 2 avonden worden gegeven. Als er behoefte is kan deze cursus ook op 1 dag(deel) gegeven worden.